KJK keskustelupiiri

Hei teille kaikille,

Kesä on saanut luonnon kukoistamaan täyteen loistoonsa; metsä, puutarha ja pellot ovat valmiina jakamaan satoaan. Nyt on meidän aika nauttia luonnon antimista ja samalla kokea maaäidin pyyteetön rakkaus. Täällä on metsä pullollaan marjoja ja sieniä, kuuset ovat täynnä käpyjä, joita oravat innoissaan availevat siemeniä etsiessään. Tuntuu kuin täällä pihapiirissä oravat olisivat valinneet yhden ja saman puun, minkä käpyjä napostelevat. Se puu on juuri alkukesästä valmistuneen pikkukanalani yläpuolella, mistä sitten sataa kävyn osasia kanojeni ja välillä minunkin päälle, kun siellä seurustelen kanojeni kanssa. Kenties lainalaisuus, kuten samanlaiset energiat vetävät toisiaan puoleensa (like energy attracts like energy) pätee tässäkin tapauksessa!

Niinpä nyt muistuttelen teille samanhenkisille 'Keskusteluja Jumalan Kanssa' keskustelupiirin ja Humanitys Team Finland kesätapaamisesta täällä Pohjois-Espoon Kalajärvellä. Täällä on mahdollisuus tavata samanmielisiä ihmisiä luonnon helmassa ja toivottavasti auringon lämpimästi paistaessa. Ohjelmaan mahtuu mm keskustelua, pelejä ja rauhoittumista. Ki Gong / Tai Chi harjoituksia heille, jotka haluavat hiljaa syventyä sisäiseen itseensä energisoivan ja hiljaisen liikunnan myötä. Tilaa on monenlaiselle tekemiselle tai vain olemiselle. Tuokaa jotain pientä ja terveellistä purtavaa jälleen mukananne, niin päästään syömään yhdessä ja metsäkin tarjoaa vielä mustikoita jälkiruoaksi. Jos soitat jotain instrumenttia ja haluat tuoda sen mukanasi, niin se aina tuo myös lisää iloa mukanaan.

Mahdollisuus on olla katetun suojan alla tai sisätiloissa tarvittaessa. Tapaaminen on Lauantaina 18.8 klo 13.00 Kalajärvellä. Kysely tarkemmin puhelimitse 045 2001200. Helsingistä Elielin aukiolta pääsee bussilla 345 ja bussimatka kestää noin 40 min (Keski-Metsämaan pysäkki, mikä on Kalajärven keskusta edeltävä pysäkki) ja voit pyytää bussikuskia jättämään sinut oikealla pysäkillä pois. Toivottavasti pääsette kaikki mukaan; olisi todella ilo tavata teitä kaikkia pitkän kesätauon jälkeen ja jos teillä on ystäviä tai perhettä, jotka olisivat kiinnostuneita tulemaan mukaan, niin he ovat oikein tervetulleita! Ilmoitatko minulle etukäteen tulostasi.

Aurinkoisin ja lämpimin kesäterveisin Pirkko