Esittely

Nimeni on Pirkko Appelberg. Olen asunut 21 vuotta Englannissa ja suurimman osan ajasta siitä ajasta Lontoossa. Palasin takaisin Suomeen syksyllä 2010.

Opiskelin siellä ensin mikrobiologiksi ja toimin alalla 18 vuotta. Aloitin mielenkiintoisen joogaharjoittelun v 2004, silloinen ”Brain Respiration” (Dahn Yoga), mikä on peräisin Etelä-Koreasta. Siinä keskitytään mm kehon luonnollisen energiankierron palauttamiseen ja aivojen hyvinvointiin. Tämä vei minut kokonaan mukanaan; olin niin hämmästynyt ohjaajien aitoudesta ja elämänilosta sekä harjoitusten korkeasta laadusta, että lopulta päätin ryhtyä ohjaajaksi monien syventävien kurssien ja jatkuvan harjoittelun innoittamana. Kutsun metodia täällä Suomessa nimellä Body Brain Energy.

Ohjaajakoulutukseen kuului myös kokonaisvaltainen ihmisen energian ymmärtäminen ja sen hoitaminen.

Kun olin vihdoin päättänyt tulla takaisin Suomeen, niin ennen paluutani halusin vielä syventää energiahoitotietämystäni Bi-Aura hoitokurssilla, mikä perustuu chakrojen energiaan ja ihmisen energiakenttään. Jälleen kerran kurssin syvällisyys ja ihmisen energiatasapainon merkitys ihmisen fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen terveyteen, opetti minut katsomaan asioita erilaisesta perspektiivistä kuin mihin olin tottunut työskennellessäni mikrobiologina sairaalalaboratoriossa.

Nyt yhdistän nämä kaksi; Body Brain Energy -harjoittelun ja Bi-Aura hoidon, mitkä saumattomasti täydentävät toisiaan. Hoidoilla ja harjoittelulla mielen ollessa aktiivisesti mukana, voidaan tavoittaa ulottuvuuksia, mihin yleensä ei kiinnitetä huomiota, mutta ovat olennaisia meidän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Kun keho ja mieli voivat hyvin se luo pohjaa henkisyyden syvälliselle kokemiselle. Lontoossa asuessani kävin Neale Donald Walschin kirjojen pohjalta perustetussa Keskusteluja Jumalan Kanssa(KJK) -keskusteluryhmässä. Tämä oli joka kerta mieltä avartava ja ihmisiä lähentävä tilaisuus. Täällä Suomessa minulle tarjoutui tilaisuus ruveta Humanity’s Team Finland’n yhdyshenkilöksi World Wide Humanity’s Team’iin ja perustin KJK -keskusteluryhmän myös Helsingin seudulle syksyllä 2011. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Jos olet kiinnostunut Bi-Aura hoidosta, Body Brain Energy menetelmästä tai haluat lisätietoja KJK piiristä, niin ota yhteyttä puhelimitse 045 200 1200 tai sähköpostilla pappelberg(ät)hotmail.com.